10 років заснування фермерського господарства

27 серпня 2017 року в с. Марківка Томашпільського району відбулись святкові урочистості – жителі села святкували 10-ту річницю заснування  фермерського господарсва  «Август В.А.». На свято до села завітали шановані гості: депутат Верховної Ради України Іван Спориш, голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова Вапнярської об’єднаної територіальної громади Олександр Горенюк та голова районної асоціації фермерів та приватних землевласників "Злагода" Сергій Осипенко, привітали голову фермерського господарства Віталія Августа та працівників з ювілейною  річницею роботи, подякували за наполегливу працю, побажали подальшого процвітання, усім міцного здоров’я, мирного неба, наснаги і усіх гараздів. За сумлінну, плідну працю, вагомий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, професіоналізм  та  активну  громадську  діяльність  Анатолій Олійник та Олександр Крученюк нагородили голову фермерського господарства Віталія Августа Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, щиро  подякували фермеру  за відданість і любов до рідної землі, за нелегку роботу, побажали щедрих врожаїв, зазначивши що своєю невтомною працею працівники господарства «Август В.А.» вкотре довели, що ніякі примхи погоди та економічні негаразди не можуть зашкодити виростити хороший урожай, якщо вкласти у цю справу знання, уміння і велику любов. 
«Сьогодні нелегко працювати на землі, і лише завдяки наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві дедалі підвищуються. Український селянин був і залишається надійною опорою держави, взірцем працелюбства, мудрості і терпіння», - зазначив у своєму виступі голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний  та вручив  Віталію Августу Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради та сувенірний подарунок. 
Далі на жителів села та гостей свята чекала чудова концертна програма та щедрі подарунки. Радували учасників свята своїми композиціями фіналістка шоу «Україна має талант» Юлія Кувшинова, супер - фіналіст шоу «Голос країни» Олександр Онофрійчук та його гурт, пародист «DZIDZIO» та гурт «Salsa Mafia», що подарували марківчанам запальні танці та святковий настрій. На найменших гостей свята чекали батути, каруселі та атракціони, цікаві майстер-класи з водної анімації, пісочної анімації та твістингу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини