Провели робочу нараду

 
Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом першого заступника голови РДА Віктора Ставнійчука. Участь у зібранні взяли  керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з підсумками проведених змагань з футзалу, що минулими вихідними проходили в обласному центрі та на базі ДЮСШ.
Головний лікар РМЦ ПМСД Віктор Затирка ознайомив присутніх з рядом поточних робіт центру: оглядами школярів,  ситуацію із захворюваності в районі, коротко доповів про стан справ з питання реорганізації КУ РМЦ ПМСД  в комунальне підприємство,  зазначив про поступову підготовку до електронної реєстрації пацієнтів.
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх ознайомила присутніх зі станом справ в загальноосвітніх закладах району та початком  пробного ЗНО. 
Начальник відділу культури РДА Олена Сікал обговорила з присутніми заплановані заходи з відзначення в районі Дня пам’яті воїнів – інтернаціоналістів та Дня Героїв Небесної Сотні, доповіла про результати проведеної 8 лютого на базі РДА ради відділу культури.
Разом з цим присутніми в залі було обговорено ряд організаційних питань.
 По завершенні засідання перший заступник голови районної державної організації Віктор Ставнійчук звернувся до присутніх з проханням розпочати роботу з підготовки інвестиційних проектів для участі в  обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад.
 
 
 
 
Всі новини