Відбулася 16 сесія районної ради 7 скликання

Сьогодні 30 березня відбулась чергова 16 сесія районної ради.
Перед сесією пройшли засідання постійних комісій районної ради з питань агропромислового комплексу, регулювання земельних ресурсів, реформування земельних відносин, розвитку особистих підсобних господарств та з питань регулювання комунальної власності, комплексного розвитку та благоустрою населених пунктів, охорони довкілля, будівництва і приватизації а також засідання президії районної ради. 
Членами президії було запропоновано доповнити порядок денний наступними питаннями:
1. Про Програму забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Ямпільського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України у Вінницькій області на 2017 рік.
2. Про співфінансування інвестиційного проекту регіонального розвитку, що реалізовується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
3. Про районну цільову програму по наданню допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території району та отримують програмний гемодіаліз, на 2017-2020 роки.
 
Також на президії були відхилені для розгляду на пленарному засіданні питання, які стосувалися реорганізації Стінянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Вилянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Перед початком засідання було зареєстровано 24 депутати із 33. Шістнадцята сесія сьомого скликання традиційно була розпочата головою районної ради Дмитром Коритчуком о 10 годині ранку. В порядк денний сесії було включено 25 питаннь. Основними серед них були питання:
1. Про звіт голови районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень.
2. Про стан законності на території Томашпільського району в 2016 році та основні показники роботи прокуратури у Томашпільському районі за вказаний період.
3. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Томашпільському районі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 3 сесії районної ради 7 скликання від 19.02.2016 року №33.
4. Про переукладення контракту із Краківською О.М. головним лікарем комунальної установи «Томашпільська центральна районна лікарня».
 
 По першому питанню щодо виконання делегованих районною радою повноважень в 2016 році перед депутатським корпусом районної ради, керівниками управлінь, відділів, установ та організацій району, головами сільських та селищних рад, що були запрошені на сесію виступив  голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний. Він детально проаналізував роботу райдержадміністрації по всіх напрямках в звітному році. В обговоренні виступу взяли участь  Світлана Куржос  - директор Територіального центру соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району – депутат районної ради, Дммитро Коритчук, голова районної ради та його заступник Лариса Нароган.
 
Про стан законності на території Томашпільського району в 2016 році та основні показники роботи прокуратури у Томашпільському районі за вказаний період перед присутніми виступив Ігор Мазур – начальник відділу Могилів-Подільської місцевої прокуратури, з інформацією якого можна ознайомитися на сайті районної ради.
Питання про реорганізацію Вилянської ЗОШ І-ІІІ ступенів не набрало необхідної кількості голосів і згідно Регламенту Томашпільської районної ради рішення по ньому відхилено.
Загалом депутати розглянули всі питання включені до порядку денного та прийняли відповідні рішення. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини