Відбулися районні урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

 
Місцеве самоврядування – це найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів.
7 грудня у залі засідань районної державної адміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування. Захід зібрав представників органів місцевого самоврядування району - депутатів місцевих рад усіх рівнів, сільських та селищних голів, ветеранів органів місцевого самоврядування, керівників та представників відділів і управлінь районної державної адміністрації.
З вітальним словом до учасників зібрання звернувся голова районної ради Дмитро Коритчук. Вітаючи депутатський корпус і працівників органів місцевого самоврядування, голова районної ради підкреслив, що працівники місцевого самоврядування району, депутати районної ради вирізняються високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю за доручену справу. Депутатський корпус району досить успішно вирішує важливі соціально-економічні та громадсько - політичні питання. Подякував усім за самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад Томашпільського району та побажав усім міцного здоров’я, щастя, добробуту та успіхів у подальшій роботі.
Долучився до привітань і голова райдержадміністрації Олександр Закорченний. «Це свято нашої громади, громади кожного села та селища. Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за розвиток нашого району і країни, спокій і благополуччя громадян. Ви дбаєте про економічний розвиток громади, створення нових робочих місць, втілення ефективних інфраструктурних проектів, процвітання Томашпільщи. Уклін і шана вам, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди»,- додав у своєму вітанні очільник району. 
За багаторічну сумлінну працю, особисті заслуги у вирішенні питань соціально – економічного і культурного розвитку територіальних громад, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування представників органів місцевого самоврядування району було нагороджено Почесними грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Гарний настрій усім присутнім дарували цього дня аматори сцени районного будинку культури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини