Спортивні новини району

На базі Томашпільської СДЮСШ відбулися півфінальні ігри чемпіонату області із футзалу, в яких взяли участь команди Могилів-Подільського району, м.Ладижина, м.Вінниці та футбольна команда «Патріот» смт.Томашпіль. Наша команда виборола перше місце та здобула право участі в фінальних змаганнях серед 4 найсильніших команд. Тренер команди Валентин Кучковський.
 
 
*****
 
На чемпіонаті області з гандболу серед чоловічих команд, який проводився в м.Літині, команда Томашполя ГК «Олімпік» (тренер Костянтин Єгоров) виборола срібні нагороди.
 
 
*****
 
На чемпіонаті України із хокею на траві, які проводились в м.Літині, команда юнаків 2007-2008 р.н., яку тренує Федір Олійник, виборола 8-ме місце серед найсильніших команд України цієї вікової групи.
 
*****
 
На спортивній базі Томашпільської СДЮСШ пройшли фінальні змагання із футзалу обласної організації  ФСТ «Колос» серед юнаків 2006-2007 р.н., в якому взяли участь команди переможниці групових змагань - команди Вінниці, Ладижина, Крижополя, Ямполя та наша команда. Наші спортсмени вибороли бронзові нагороди. Тренери команд Анатолій Чоловський та Віктор Підлісний.
 
 
 
 
 
*****
23.02.2019 року відбувся 3 тур чемпіонату області з волейболу в м.Жмеринка серед аматорських команд Вінничини - команд Жмеринки, Томашполя і Вінниці. Наша команда виступила гідно та виграла у команди Вінниці з рахунком 2:1, та у команди Жмеринка з рахунком 2:1. За сумою 3 турів наша команда набрала 7 очків, команда Вінниці 8 очків та команда Жмеринки -  12 очків.16 березня відбудеться фінальний турнір в с.Сосонки  Вінницького району, де визначиться переможець чемпіонату Вінницької області по волейболу вищої ліги серед аматорських команд.
 
 
Всі новини