23 червня – День державної служби

Шановні працівники органів виконавчої влади району, 
ветерани державної служби!
 
Від імені районної державної адміністрації, районної ради сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем державної служби.
Ви працюєте на благо України, задля благополуччя її народу. Ваша щоденна робота спрямована на побудову демократичного та відкритого суспільства, де дотримання конституційних прав і свобод громадян є найвищою цінністю. Ви забезпечуєте стабільний розвиток країни, виступаєте в ролі об’єднуючої ланки між владою та громадою.
У цей святковий день висловлюємо найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь соціально-економічного та культурного розвитку Томашпільського району. З особливим теплом хочеться подякувати за сумлінну та наполегливу працю  і ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.
Дорогі колеги! Нехай чесність та відповідальність будуть незмінними супутниками при виконанні почесного обов’язку – служінню народу України. Бажаємо вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла та затишку. Мирного та безхмарного неба над Україною. Нехай поруч з Вами завжди будуть талановиті однодумці, колеги, вірні друзі.
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації
Всі новини