Підготовка до оплювального періоду на контролі

26 вересня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації відбулося чергове засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та його стабільного проходження.
Засідання штабу  провів перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук  за участі заступника голови РДА Наталії Бандиш.  Участь у зібранні взяли керівники відповідних структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівники окремих установ та організацій району, управлінь РДА, сільські голови, керівники соціальних об’єктів.
Учасники наради ознайомилися зі станом підготовки об’єктів соціальної сфери району до проходження осінньо – зимового періоду 2017-2018 років, заслухали доповіді головного лікаря ЦРЛ О. Краківської та сільських голів про проведену роботу, визначили обсяг робіт, які ще потрібно виконати. Особливу увагу було приділено питанням створення необхідного запасу палива на об’єктах закладів медицини, в садочках та школах району.
Віктор Ставнійчук зауважив, що хоч зроблено чимало, однак питання підготовки об’єктів соціальної сфери перебуває на посиленому контролі, наголосив на оперативності виконання усіх поставлених перед керівниками завдань.
Разом з цим перший заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України В.А.Чорногуз надала короткі роз’яснення щодо Урядового законопроекту про  осучаснення пенсій. «Пенсійний фонд України провів підготовчу роботу для здійснення осучаснення пенсій, програмне забезпечення розроблено та протестовано. Тобто, після ухвалення законопроекту ми готові до його реалізації», - зазначила у своєму виступі Валентина Анатоліївна, підкресливши що наразі слово за народними депутатами.
Начальник Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій  Олександр Козюма проінформував присутніх про дотримання правил безпеки в період опалювального періоду, зокрема звернув увагу на складування спалимих матеріалів, роботу котлів, печей, обігрівачів. Разом з цим просив бути максимально обережними під час збору грибів, оскільки лише з початку осені на території району вже виникло 4 випадки отруєнь людей грибами. 
По завершенні засідання Віктор Ставнійчук нагадав очільникам громад  про збір картоплі для ЦРЛ та   закликав присутніх в залі взяти участь у Дні донора, який відбудеться 10 жовтня 2017 року в ЦРЛ.
Наталія Бандиш звернулась до керівників соціальних об’єктів та сільських голів району з проханням докласти усіх зусиль, аби розпочати опалювальний період в повній готовності та в повній забезпеченості усіма паливними матеріалами. Також наголосила на відзначенні в районі Міжнародного дня людей похилого віку, наголосила на важливості поздоровлення літніх  людей та, по можливості, їх заохочення.
 
 
 
 
 
Всі новини