Колегія відділу сім’ї, молоді та спорту

27 березня в залі засідань райдержадміністрації відбулась колегія відділу сім’ї, молоді та спорту.
В роботі колегії взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Наталя Бандиш, керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Григорій Слободян, кращі спортсмени району 2017року, тренери викладачі СДЮСШ, вчителі фізкультури навчальних закладів району.
На порядок денний  було винесено питання підсумків роботи галузі  фізичної культури та спорту за 2017 рік. Колегію розпочали з відзначення кращих спортсменів та фахівців галузі за підсумками 2017 року грамотами та подяками районної державної адміністрації.
З інформацією про досягнення спортивної галузі в 2017 році виступив начальник відділу сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Григорій Слободян.
Виступаючі Володимир Павловський – голова районної федерації шахів, Василь Поштар – голова федерації гандболу, Анатолій Чоловський – голова федерації футболу та методист районного відділу освіти Василь Штифурко ознайомили присутніх із діяльністю та досягненнями  в своїй роботі.
 
 
 
 
 
Всі новини