Провели робочу нараду

Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли заступник голови районної ради Лариса Нароган,  керівник апарату райдержадміністрації Віктор Калась, керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
На початку зібрання голова районної державної адміністрації О.Закорченний представив керівникам соцзакладів району нового начальника відділу освіти районної державної адміністрації Ревтюх Світлану Василівну.
Підставою призначення є розпорядження голови Томашпільської райдержадміністрації від 15.12.2017 року №115-рк.  як таку, що успішно пройшла  конкурс.
Олександр Григорович щиро привітав новопризначеного начальника відділу освіти та побажав їй успіхів, терпіння, професійних здобутків на освітянській  ниві району та плідної праці. 
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний. 
Також було обговорено питання щодо участі керівників відділів РДА в обласній колегії управління культури Вінницької ОДА та семінар-нараді начальників служб у справах дітей. На 26 грудня  2017 року запланована поїздка дітей пільгових категорій на свято  відкриття губернаторської ялинки. 
Заступник голови районної ради Лариса Нароган повідомила присутніх про проведення 26 грудня 2017 року позачергової бюджетної сесії Томашпільської районної ради сьомого скликання  та подякувала керівникам управлінь та відділів РДА за участь у  благодійній акції  «Подаруй краплинку крові», що відбулась 18 грудня в м. Вінниці напередодні свята Святого Миколая.
 
 
 
 
 
 
Всі новини