26 березня– День Національної гвардії України!

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!Прийміть щирі вітання з нагоди  вашого професійного свята!

Нашу армію об’єднує єдина мета і бажання – вплинути на майбутнє країни, відстояти ідеали демократії. Армія формує «обличчя» Батьківщини для усього світу. Україну сприймають як волелюбну, незламну, сильну, освічену, патріотичну державу.

У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Щиро дякуємо вам, шановні військовослужбовці Національної гвардії України, за невтомне  й  віддане служіння Українському народові, за ваш значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист мирного життя громадян, за те, що навіть за нинішніх складних умов ви залишаєтеся вірними присязі. Ваша служба ніколи не була легкою. Вона вимагає від кожного солдата й офіцера зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви.

Бажаємо вам міцного здоров’я, стійкості, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Батьківщиною!

 

Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,

голова районної

державної адміністрації

  Дмитро КОРИТЧУК,

  голова районної ради

 

Всі новини