Районним центром зайнятості був проведений семінар «Особливості зайнятості молоді»

 
Сьогоднішній діловий  та професійний  світ потребує в першу чергу професійно мобільних  людей, які можуть  грамотно та самостійно  приймати рішення, нести відповідальність за їх впровадження в  життя. Рівень  молодіжного безробіття високий.
Працевлаштування молодих людей не є простим, вимагає  особливої уваги.
25.10.2017 року  Томашпільським районним центром зайнятості був проведений семінар «Особливості зайнятості молоді» за участю представників районного центру  зайнятості, Томашпільського районного центру соціальних служб у справах сім’ ї, дітей та молоді, служби у  справах дітей та відділу сім’ ї, молоді та спорту Томашпільської РДА,  Томашпільського селищного центру первинної  медико – санітарної допомоги. 
Відкрила семінар директор центру зайнятості Чижевська Надія Володимирівна, яка ознайомила молодь зі станом ринку праці в районі.
В своєму виступі в.о. директора центру соціальних служб  у справах сім ї, дітей та молоді Томашпільської РДА Поповська Яна Олександрівна  розповіла про сімейний патронат над дітьми в Україні. Начальник відділу сім ї, молоді та спорту Томашпільської РДА  Слободян Григорій Вікторович зробив акцент на  національно – патріотичному вихованні сучасної молоді.
Головний спеціаліст у справах  дітей Томашпільської РДА Біжан Оксана Михайлівна звернула увагу на розвиток  сімейних  форм  виховання.
 На захід запрошено  сімейного  лікаря Гриненко Ірину Миколаївну Томашпільського селищного центру первинної медико – санітарної допомоги. В своєму виступі вона розповіла про  профілактику захворювання на грип.
Присутні  брали активну участь у спілкуванні, обговорювали почуте та висловлювали свої думки, ділились враженнями та  наболілими   проблемами. На завершення  заходу  слухачі  подякували за змістовні  інформації.
  
Провідний фахівець з профорієнтації
відділу надання соціальних послуг 
Сандрак М.В.
 
 
 
 
Всі новини