В рамках проекту ЄС в селі Антонівка розпочато наступний етап по реконструкції міні-цеху для переробки молока

14 вересня 2016 року  підрядна організація  ПП «Техпробуд» приступила до здійснення земляних робіт для облаштування фундаменту міні-цеху для переробки молока в рамках проекту «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових та економічних інтересів представників особистих селянських господарств та покращення асортименту молочної продукції соціальної сфери Томашпільського району», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Томашпільською районною радою.

«Я вважаю, що це важливий етап для реалізації проекту, оскільки ми завершили «офісну» роботу: отримання дозволів, погоджень, рішень та інше та приступили до безпосередньої роботи на будівельному майданчику» - повідомила Наталія Гижко, координатор проекту.

«Сьогодні ми здійснили винос осей будівлі в натурі, тобто провели уточнення меж земельної ділянки та здійснили винос проектних осей під пятно забудови. Це важлива робота оскільки вимагає точності та є точкою відліку для подальших будівельних робіт. А з завтра, по розміченій території,  вже розпочнемо працювати  технікою» - повідомив Куртенко Віталій,  головний інженер підрядної організації  ПП «Техпробуд».

Як раніше повідомляли Томашпільська районна рада спільно з підрядною організацією ПП «Техпробуд»  протягом серпня- вересня 2016 року провела підготовчі роботи по реконструкції міні-цеху для, а саме  отримала дозвільні документи на початок будівельних робіт,  передала підрядній організації ПП «Техпробуд» межові знаки та  висотну позначку будівельного майданчика. Підрядною організацією було проведено підготовчі роботи, а саме очищено будівельний майданчик від старих чагарників,  часткове розбирання  даху та перекриття.  

 

Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка,  контактуйте з:  пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569

Загальна інформація:

Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r

 

 

 

Всі новини