Отримали гуманітарну допомогу

 
В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями й базуються на відповідній нормативно-правовій базі. Робота соціального працівника вимагає міжвідомчої співпраці, формування в кожному окремому випадку команди з представників різних підрозділів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості для вирішення ключових проблем клієнта. 
Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
З метою підтримки таких сімей, 5 та 11 січня 2018 року фахівцями Томашпільського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з головою Вапнярської ОТГ, Горенюком О. П., за ініціативи пастора релігійної громади «Світло» Церкви Назарянина, Боковенка І. О., було проведено груповий захід з надання гуманітарної допомоги у ІІ етапи.  
Під час першого етапу в заході взяли участь малозабезпечені сім’ї, одинокі матері та сім’ї опікунів – піклувальників, їм була надана гуманітарна допомога одягом, сумками, шапками, портфелями та канцелярськими наборами.
Під час другого етапу в заході взяли участь  сім’ї,  в яких виховуються діти з інвалідністю та інваліди дитинства, яким була надана гуманітарна допомога одягом, портфелями, простинями, подушками та канцелярськими наборами, в які входять два блокноти, кольорові олівці, набір ручок, набір простих олівців, дві лінійки, ножиці.
Кожна така дитина має отримувати допомогу й необхідні послуги в громаді, де вона проживає. У центрі уваги кожної посадової особи мають стояти інтереси дитини і її потреби. Не процес і не звітування, а конкретний результат має бути метою цієї роботи.
 
 
 
    
 
Всі новини