Робоча нарада при голові РДА

25 липня 2017 року в малому залі засідань РДА відбулась апаратна нарада, яку провів голова районної державної адміністрації  Олександр Закорченний. Участь у засіданні взяли голова районної ради Дмитро Коритчук, керівники управлінь та відділів РДА, установ та організацій району. 
В ході наради   було розглянуто та обговорено ряд питань, зокрема: щодо підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр., оздоровлення дітей у 2017 році, будівництва другої черги НВК «Томашпільська школа-гімназія», перебіг жнивної компанії  і виплати субсидій населенню району. Разом з цим Закорченний О.Г. наголосив на тому, що наразі підготовлено розпорядження голови РДА про перевірку стану готовності освітніх закладів району до початку 2017-2018 навчального року.
Також про роботу служб у справах дітей, сім’ї та молоді доповіли Ярош О.І. та Поповська Я.О. 
По закінченні наради  очільник району дав   ряд  доручень керівникам управлінь та відділів, зокрема: підготувати розпорядження голови районної державної адміністрації про проведення благоустрою населених пунктів району з нагоди святкування 26-ї річниці незалежності України та доручення щодо надання медичних послуг населенню первинною ланкою.
 
 
 
 
Всі новини