14 жовтня – День захисника України

Шановні жителі району, воїни-земляки, ветерани Збройних Сил України, батьки військовослужбовців, дорогі захисники України !
 
Щиро вітаємо усіх вас із  Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків. 
У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яку українці завжди вважали своєю  заступницею і покровителькою, відзначається державне свято – День захисника України.
Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.
Подвиги наших захисників – велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Княжий дружинник, запорозький козак, cічовий стрілець та воїн Української народної республіки, вояк Української Повстанської Армії та солдат Другої світової, бійці Збройних Сил України, Національної гвардії, інших військових формувань – покоління за поколінням вони звитяжно боронили Батьківщину. Залізом, власним потом та кров’ю робили внесок у справу незалежності нашої держави.
Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі.
Дорогі наші захисники, ми вдячні всім, хто в нелегких умовах сьогодення захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист України за першим її покликом, та усвідомлюємо, що саме ви даруєте своєму народові мирне майбутнє. Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та  незалежною!
Слава Україні! Слава її героям!  
 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації  
Всі новини