Лариса Білозір допомагатиме хворим дітям Томашпілля

24 січня в Томашпільській та Вапнярській селищних радах об'єднаних територіальних громад відбулися зустрічі депутата Вінницької обласної ради, голови благодійного фонду, що допомагає онкохворим дітям, Лариси Білозір із батьками дітей, які мають проблеми зі здоров'ям.
Нині, як наголошували присутні під час спілкування у Вапнярці, будь-яке лікування потребує великих коштів і моральних затрат. А тому ця зустріч є важливим кроком у спробі допомогти хворим дітям.
Під час свого перебування у Вапнярській об'єднаній територіальній громаді Лариса Білозір, крім зустрічі безпосередньо з батьками дітей з інвалідністю у приміщенні селищної ради, відвідала разом з головою ОТГ Олександром Горенюком філію комунального закладу обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Обрій". У ході спілкування з директором Вінницького обласного центру Світланою Демко з'ясувалося, що нині спеціалісти Вапнярської філії облаштовують спортивно-розвивальну кімнату для занять вихованців. Зараз потрібно укомплектувати це приміщення тренажерами. Лариса Білозір пообіцяла посприяти у придбанні необхідного обладнання, а місцева влада допоможе з пошуком психолога для роботи в центрі.
Того ж дня Лариса Білозір у Томашполі зустрілася з працівниками селищної ради. Було обговорено ініційований Ларисою Білозір спецпроект зі встановлення молокомата, який буде реалізований у Томашпільській школі щодо перейняття до-свіду фінських шкіл, де дітям у школах видають молоко. Цей унікальний спецпроект покликаний запобігти розвитку гіпокальцемії у школярів. Також на зустріч із депутатом прийшли батьки хворих дітей. У кожного з них своя історія боротьби з недугом, але об'єднує їх одне - віра, що їхні дітки зможуть побороти труднощі. Головне, що потрібно кожному з них, - підтримка.
Варто зазначити, що всім батькам буде виділена матеріальна допомога з депутатського фонду Лариси Білозір, і за необхідності буде надана консультативна і процедурна допомога та сприяння у лікуванні їхніх важкохворих дітей.
 
РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини