Допомога клієнтам пробації в умовах карантину.

В умовах оголошеного в Україні карантину, діяльність органів пробації стала ще більш складною, адже на відміну від інших правоохоронних органів, органи пробації наразі не в повній мірі забезпечені індивідуальними засобами захисту, при цьому продовжують виконувати свої функції у повному обсязі при високому ризику можливого зараження вірусом. На даний час, Профспілкою персоналу Центру пробації, було виділено на кожен підрозділ по 2 літри дезінфікуючого засобу та по 3 індивідуальні маски на працівника. Втім, профспілка є значно обмеженою у своїх матеріальних ресурсах. 
Задля допомоги клієнтам пробації, які знаходяться на обліку в Томашпільському районному секторі з питань пробації, начальником сектору Сергієм Кулясом була проведена робоча зустріч із директором ТОВ «НІКА-ТЕКСТ» Богданою Сидоренко. Богдана Вікторівна є директором швейної фабрики, яка знаходиться у м. Ямполі. 
В ході зустрічі було досягнуто домовленості про те, що директор даної фабрики посприяла в наданні засобів індивідуального захисту у вигляді 50 масок для підоблікових засуджених. Колектив Томашпільського районного сектору з питань пробації щиро дякує за надану допомогу. 
 
Начальник сектору
капітан внутрішньої служби
Сергій КУЛЯС
 
 
Всі новини