Відбулась колегія облдержадміністрації в селекторному режимі

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрації в селекторному режимі відбулось засідання колегії обласної державної адміністрації на якій були присутні голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук, керівники установ та територіальних підрозділів.
Колегію проводив в обласній студії перший заступник голови обласної адміністрації Андрій Гижко.
На розгляд колегії було винесено два основних питання: підготовка до опалювального сезону та аналіз ситуації щодо епідемії африканської чуми свиней.
Андрій Гижко нагадав присутнім у студіях, що вже з 1 жовтня розпочинається опалювальний сезон: 
«Необхідно відходити від старих стереотипів, коли ми розпочинали опалювальний сезон 15 жовтня. Соціальні заклади медичної та освітньої сфери потребують першочергової уваги у підготовці до опалювального сезону, тож маємо знати правдиву інформацію про ситуацію на місцях».
Щодо другого питання порядку денного, то перший заступник голови ОДА запевнив: «Ситуація із африканською чумою свиней у Кирнасівці локалізована. Однак,щоб убезпечити людей і знати як боротись із цим лихом у перші ж години,- це питання ми теж сьогодні проаналізуємо у рамках сьогоднішньої селекторної наради. 
Присутні у студіях заслухали інформацію директора Департаменту ЖКГ та І облдержадміністрації Сергія Волкова та начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука.
В обговоренні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, керівники районних служб.
На нараду були запрошені сільські, селищні голови, керівники територіальних підрозділів.
 
 
Всі новини