Молодь на ринку праці

Молодь – це наше майбутнє. Сьогоднішній діловий  та професійний світ потребує в першу чергу  професійно мобільних людей, які можуть грамотно та самостійно приймати рішення, нести відповідальність за їх впровадження в життя. Рівень молодіжного безробіття значно високий. Працевлаштування молодих людей не є простим, вимагає  особливої уваги.
14.06.2017 року  Томашпільським районним центром зайнятості був проведений семінар «Молодь на ринку праці» за участю спеціалістів районного центру  зайнятості та  фахівця із соціальних робіт Томашпільського районного центру соціальних служб у справах сім ї, дітей та молоді. -  Поповської Яни Миколаївни. 
Відкрила семінар директор центру зайнятості Чижевська Надія Володимирівна, яка ознайомила молодь зі станом ринку праці в районі, з послугами служби зайнятості, з варіантами працевлаштування та шляхами  реалізації професійної  кар єри,  аналіз професій, що   користується попитом в регіоні  та  вимогами роботодавців до претендентів.  
В своєму виступі Поповська Яна Миколаївна  розповіла про зайнятість і працевлаштування молоді, також зупинилась на проблемах та шляхах їх вирішення. 
Провідний фахівець  з питань зайнятості  відділу  надання соціальних послуг Пилипчук Алла Олександрівна ознайомила слухачів семінару з професіями, за якими здійснює навчання служба зайнятості, умовами професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації та навчальними закладами регіону.
Присутні  брали активну участь у спілкуванні. На завершення заходу побажали молодим людям знайти таку роботу, яка б  приносила моральне та матеріальне задоволення.
 
фахівець з профорієнтації відділу
надання соціальних послуг                                Сандрак М.В.
 
 
Всі новини