Ярмарок професій для школярів

Вибір професії  - справа серйозна. У світі  існує   величезна кількість професій і спеціальностей. Чим більша  професій  знайомо, тим   ширша можливість вибору, а отже, - і більше  шансів  знайти і вивчити ту професію, у якій саме  випускники будуть віртуозами, досягнуть успіху, зможуть виявити свою особистість.
З такою метою інформування школярів про світ професій, наданні профорієнтаційної допомоги у свідомому визначенні, популяризації престижу професії Томашпільський  районний  центр зайнятості та представники Тернопільського національного економічного університету провели ярмарок професій  у Вапнярській  ЗОШ  №3  1- 3 ступенів – ДНЗ. Представники  університету  Балазюк Оксана   та  Сисоєва Інна  цікаво та  доступно  за допомогою фільму та слайдів  розповіли  про  навчання , про професії, які можна здобути на  базі  даного закладу, про  життя  студентів, їхні будні та свята, досягнення та переваги, а саме:  потужна матеріально – технічна база, якісний  викладацький склад,навчання за державним  замовленням. Про можливість пройти для  випускників  11 – х класів   пробне  ЗНО з таких предметів, як : українська мова та література, математика, історія України, географії та  для  випускників  9 – х класів, що  бажають вступити  на  1 курс коледжу проводитиметься олімпіада з  математики під час проведення  дня відкритих дверей, який відбудеться 4 березня 2018 року об 11:30 в приміщенні закладу.
На завершення профорієнтаційної зустрічі зі школярами  фахівець центру зайнятості  висловила сподівання, що зустріч не пройшла  марно і побажала учням обрати професію, яка б приносила  задоволення.
 
Фахівець  з профорієнтації відділу надання соціальних послуг
Томашпільського районного центру  зайнятості  Марія Сандрак
 
 
 
Всі новини