Провели робочу нараду

Сьогодні, 9 жовтня, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- заступник директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Зоряна Щербатюк;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- головний спеціаліст служби у справах дітей районної державної адміністрації Оксана Біжан;
- в.о. начальника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
- в.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Василина Кравчук;
- в. о. головного лікаря районного медичного центру  первинної медико – санітарної допомоги Алла Білецька;
-  в. о. головного лікаря центральної районної лікарні Оксана Будаговська;
-  заступник головного редактора РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Тетяна Юзвак;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян.
На початку наради Наталія Бандиш повідомила присутнім про проведення позачергової 21 сесії районної ради 7 скликання, яка має відбутися 12 жовтня 2017 року о 10 00 годині в залі засідань районної ради. На розгляд сесії винесено питання щодо внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.
В ході засідання учасники зібрання підвели підсумки роботи за минулий тиждень, поділились планами на поточний, обговорили ряд проблемних питань. Значну увагу було зосереджено на питанні готовності соцзакладів району до опалювального періоду, підготовки до відзначення в районі Дня захисника України, проведення 10 жовтня  на базі ЦРЛ  дня Донора.   
Начальник управління праці та соціального захисту населення Тетяна Дідик  повідомила  присутнім в залі, що наразі триває оновлення інформаційних баз по субсидіатах району, після чого буде здійснено   перерахунок субсидій. 
В.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Василина Кравчук зазначила що за сприяння громадської організації «Наше Поділля» учні Стінянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів візьмуть участь у міжнародному проекті «Слідами фантастичних звірів». Заплановані заходи будуть проходити з 12 по 19 жовтня 2017р. у м. Любсько, Любуського воєводства (Республіка Польща). Проект «Слідами фантастичних звірів» реалізується LUBSKI DOM  KULTURY (Польща) та громадською організацією «Наше Поділля» за підтримки Польсько-Української Ради Обміну Молоддю. У рамках візиту буде презентовано роботу Стінянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на міжнародному рівні, що дасть можливість ознайомити наших польських партнерів з освітою Томашпільського району та налагодити тісну співпрацю між школами-учасницями, які будуть брати участь у Проекті для подальшої роботи.
 По завершенні засідання Наталя Бандиш підвела підсумки наради, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини