15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
 
З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. «Туди» ви йшли безвусими юнаками, звідти поверталися досвідченими воїнами, справжніми мужами, які знають ціну життя і смерті. Через десятиліття дух бойового побратимства продовжує вас об’єднувати в особливе співтовариство воїнів-афганців, де високо цінуються взаємовиручка, честь і достоїнство.
Ви, шановні воїни-інтернаціоналісти, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє. Патріотизм для вас – не порожній звук, це рідна земля, рідне місто та село, рідна Україна!
Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з «гарячих точок» планети. Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконавши свій військовий обов’язок.
Від всієї душі бажаємо вам, шановні воїни-інтернаціоналісти,  міцного здоров'я, витримки, впевненості у завтрашньому дні, добра, наснаги, мирного та безхмарного неба, і, головне, миру та довгих років життя.
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації     
Всі новини