Відбулось засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості

23 вересня 2016 року у залі засідань Томашпільської райдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Ставнійчука було проведено спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, робочої групи з питань забезпечення детінізації економіки району.
 
На порядок денний було винесено питання:
 
1. Про нарахування за даними управління Пенсійного фонду України у Томашпільському районі у червні 2016 року заробітної плати менше мінімального розміру, зниження темпу росту заробітної плати (з розрахунку на 1 людину), відсутність нарахувань окремим працівникам заробітної плати у червні, липні 2016 року, у зв’язку з наданням відпустки без збереження заробітної плати з порушенням вимог Кодексу Законів про працю та Закону України «Про відпустки».
 
2. Про стан сплати підприємствами, організаціями  району обов’язкових бюджетних платежів  станом на 01.07.2016 року.
 
3. Про результати аналізу поданих звітів по Єдиному соціальному внеску за березень, квітень, травень 2016 року, щодо відповідності площі земельної ділянки, яка обробляється, кількості найманих працівників та нараховану середню заробітну плату.     
   
Засідання проводив перший заступник голови Томашпільської районної державної адміністрації Ставнійчук Віктор Анатолійович за участю членів районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, робочої групи з питань забезпечення детінізації економіки району.
На засіданні було заслухано звіти керівників підприємств району,  за результатами роботи спільного засідання прийнято відповідне рішення. 
 
 
 
 
Всі новини