Навчання у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса

Донецьким національним університетом імені Василя Стуса проводиться навчання за магістерською сертифікатною освітньою програмою «Публічна політика та адміністрування» сформована на стику політології, державного управління, менеджменту, маркетингу, права та публічного адміністрування. Її унікальність полягає у тому, що вона є практично орієнтованою, проваджуватиметься за участю широкого кола експертів-практиків України і провідних науковців Донецького національного університету. Реалізація навчального процесу відбуватиметься на базі альтернативних форм навчання у форматі лекцій, практикумів, кейсів, майстер-класів, тренінгів, проектної роботи, практичної школи.
 
НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ, передбачені навчальним планом програми:
Основи публічної політики і адміністрування
Публічна політика
Інституційні механізми реалізації публічної політики
Стратегічне планування
Аудит адміністративної діяльності
Розвиток орієнтований на громаду
Менеджмент та лідерство для публічних управлінців
Правовий механізм державного регулювання
Електронне врядування 
Медіаторство та управління конфліктами.
В рамках програми передбачено майстер-класи, тренінги та участь в міжнародній школі з розвитку прикордонних регіонів у Карпатах з провідними громадськими діячами, експертами-практиками в сфері аналізу політики, створення персонального та корпоративного іміджу, питань децентралізації, реформ виборчого законодавства та місцевого самоврядування.
Випускники магістерської сертифікатної освітньої програми «Публічна політика та адміністрування» отримують сертифікат Донецького національного університету та документ про проходження стажування у міжнародній школі з розвитку прикордонних регіонів.
Початок навчання за вищеназваною  програмою - 01 жовтня 2016 року. Тривалість навчання 09 місяців. Вартість навчання - 625 грн. на місяць. 
 
Довідки за тел. 063-213-49-46.
 
Всі новини