Відбувся черговий районний форум лідерів учнівського самоврядування

  20 жовтня у Томашпільському  будинку дитячої творчості відбувся черговий районний форум лідерів учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Лідер», учасниками якого були лідери шкіл району учнівського самоврядування, а також БДТ.
  На початку форуму до учасників і гостей, заступників із виховної роботи і педагогів-організаторів  шкіл району,з привітальним словом звернулася головний спеціаліст відділу освіти Дисюк О.В. і коротко окреслила зміст зустрічі.  Потім роботу форуму продовжив виступ методиста БДТ Іванішка І.І., який надав методичні рекомендації щодо особливостей формування шкільного самоврядування, структури, супроводжуючої документації.
  Після виступу з старшокласниками було проведено тренінг психологом БДТ Боднар О.В. на тему: «Гендер -  це цікаво!», метою якого було формування поняття такої важливої соціальної категорії як "ґендер", виховання засад ґендерної рівності та поваги до прав і свобод кожної статі.
  Також відбувся конкурс «Прояви себе», завдання якого було розкрити внутрішні якості лідера, вміння висловлювати свою думку, володіти увагою аудиторії, активно діяти в нестандартній ситуації, вміння спланувати і проводити тематичні заходи в школі.
  Старшокласники вміло і активно проявили себе в міру своїх можливостей. За результатами трьох завдань було обрано семеро явних фаворитів, представники кандидатур від учасників і старших кураторів. Це були: Фросяна Катерина, Владика Назарій,Кузан Ярослав, Боднар Вікторія, ЯкобчикВладислав, Савуляк Анна і Пітік Захар.
  Фіналісти були достойними представниками своїх лідерських об’єднань. Але  учнівське голосування показало двох основних кандидатів у лідери, оскільки різниця у голосах була мізерна (1голос). Та все ж за результатами відкритого, чесного голосування було обрано головулідерів учнівського самоврядування району «Союз старшокласників «Лідер» - Ярослава Кузана, представника Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, а його заступником Пітіка Захара, учня Яланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.З чим хлопців вітаємо і очікуємо відповідальної співпраці та достойного представлення на обласних лідерських зборах. 
  На закінчення зустрічі учасникам було оголошено завдання, результати якого мають представити на наступному форумі. Зі словами вдячності за активну співпрацю, позитивну життєву позицію учням і їх наставникам, форум було завершено.
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
Всі новини