Провели робочу нараду

Сьогодні, 13 листопада, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- в.о. директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
-  заступник головного лікаря центральної районної лікарні Оксана Пантелеймонівна;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян;
- начальник служби у справах дітей Томашпільської РДА Оксана Ярош;
- головний редактор РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Катерина Беріл.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний. 
Зокрема на порядку денному стоять питання щодо відзначення в районі Дня працівників сільського господарства, визначення стану справ з нарахування субсидій населенню,  проведення ряду виїзних обстежень умов проживання сімей, що стоять на обліку у службі у справах дітей РДА та районного центру СССДМ району. Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з спортивними досягненнями району за підсумками змагань минулого тижня та зазначив, що минулими вихідними 4 дітей з пільгової категорії сімей  з району поїхали на оздоровлення і відпочинок в міжнародний дитячий центр  «Артек» м.Київ. Разом з цим Григорій Вікторович  ознайомив присутніх з підсумками тренінгу, що днями проходив в с. Садове Літинського району з питань протидії торгівлі людьми. 
По завершенні засідання Наталія Бандиш підвела підсумки засідання, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини