Щира подяка за допомогу Томашпільського медцентру!

Щиро, від усієї душі, адміністрація комунального підприємства «Томашпільський РМЦ ПМСД», в особі в.о. головного лікаря Світлани Олександрівни Худик дякує депутату Верховної Ради Білозір Ларисі Миколаївні, громадській організації «Життя та розвиток громад» та Благодійному фонду «МХП-ГРОМАДІ» за надану вами благодійну допомогу нашому закладу, а саме: 11 кг засобу мийного лужного, 25 л засобу для дезінфекції рук, 10 комплектів одягу епідеміологічного, 200 шапок одноразових, 2400 мл ефіру скін-дез, 20 окулярів захисних відкритих, 50 бахіл високих, маски-респіратори «Днепр-2» - 50 шт, маски захисні 3-х шарові - 650 шт.
Дякуємо голові Томашпільської районної державної адміністрації Закорченному О.Г. за надання фінансової допомоги з районного бюджету на закупівлю лікарських засобів та медичного обладнання для боротьби з COVID-19. 
Вдячні Віталію Миколаєнку, який надав фінансову допомогу, що дало змогу селищному голові Немировському В.Ф. закупити та передати до нашого закладу 5 комбінезонів багаторазового використання. Вдячні Калинчуку О.М., керівнику ФГ «АГАТ ПОДІЛЛЯ» за отриману фінансову допомогу 10 000 тис. грн. Щиро дякуємо ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в особі Сергія Жмуда, який надав для закладу ПМД засіб для дезінфекції рук, захисні маски та рукавички, велика подяка Тімкову Сергію, який надав допомогу, а саме: в отриманні закладом захисних комбінезонів та щитків для медичних працівників.
Невдовзі настане найсвітліше та найулюбленіше свято всіх християн, тому від щирого серця бажаємо Вам:
Свяченого яєчка, доброї паски
І сонця окрайчика – з Божої ласки,
У мирі та щасті, добрі та любові
Святкувати Великдень в родинному колі.
 
Всі новини