Відбулася 17 позачергова сесія районної ради 7 скликання

27 квітня під головуванням голови районної ради Дмитра Коритчука відбулася 17 позачергова сесія районної ради 7 скликання. Із 33 районних обранців прибули та зареєструвалися 18.
 
 В роботі сесії районної ради взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, районних установ та організацій,  селищні голови об’єднаних територіальних громад, представники політичних партій і громадських організацій району, представники засобів масової інформації.
 
     На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 9 питань, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
 
На розгляд сесії районної ради було винесено дев’ять питань:
 
1. Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад району до комунальної власності Томашпільської об’єднаної територіальної громади.
 
2. Про передачу зі спільної власності територіальних громад Томашпільського району до комунальної власності Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади закладів охорони здоров’я.
 
3. Про вихід зі складу співзасновників комунальної установи «Томашпільська районна дитячо-юнацька спортивна школа».
 
4. Про передачу приміщення в оренду.
 
5. Про передачу в безоплатне тимчасове користування Ямпільському об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Вінницької області частини приміщення Адмінбудинку №1.
 
6. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку району на 2017 рік, затвердженої рішенням 12 сесії районної ради 7 скликання №181 від 23.12.2016 року
 
7. Про внесення змін до Програми забезпечення виконання Томашпільською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих районною радою на 2017 рік, затвердженої рішенням 13 сесії районної ради 7 скликання №201 від 26.01.2017 року.
 
8. Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 7 скликання від 23 грудня 2016 року №182 «Про районний бюджет на 2017 рік».
 
9. Про надання дозволу на внесення змін до укладених договорів оренди.
 
 
 
 
 
Всі новини