Провели виховні бесіди в пришкільному таборі «Світанок» Гнатківської ЗОШ I-III ст.

Дитинство – найчудовіша пора в житті. Одні з найкращих моментів дитинства, безумовно пов’язані з іграми та розвагами.  Оптимальний час для цього – канікули. Правильно організований дитячий відпочинок  принесе масу приємних, незабутніх вражень. Бачити свою дитину радісною , зробити її щасливою – чи не цього прагнуть її батьки та вчителі. Провести літні канікули вдома, коли всі однолітки в таборі, не найкраща перспектива для дитини. Сьогодні організувати й урізноманітнити дитячий відпочинок допомагають різні оздоровчі установи.  В один із них, а саме в пришкільний табір «Світанок» Гнатківської ЗОШ I-IIIст. Томашпільської районної ради Вінницької області завітали: інспектор з ювенальної превенції сектора превенції Томашпільського ВП Вознюк Артур; дільничий інспектор Боднар Віталій; представники центру соціальних служб у справах сім’ї дітей та молоді Поповська Яна та Іванова Наталя; головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації  Біжан Оксана, які провели з дітьми інструктажі та бесіди про:
- правила дорожнього руху;
- безпечний шлях з дому до табору;
- поведінка на вулиці, в громадських місцях, на прогулянці;
- правила спілкування та взаємодопомога в дитячому колективі;
- правила поводження на воді.
Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.
На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих –  які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.
 
 
 

 

Всі новини