Відбулась 20 сесія районної ради 7 скликання

26 вересня 2017 року в залі засідань  під головуванням очільника районної ради Дмитра Коритчука та за участі голови райдержадміністрації Олександра Закорченного відбулась 20 сесія районної ради 7 скликання, в якій взяли участь 18 депутатів районної ради. На сесії були присутні начальники відділів та управлінь Томашпільської райдержадміністрації, керівники комунальних установ, закладів, служб району та сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради , представники засобів масової інформації.
 
На початку пленарного засідання голова районної ради Дмитро Коритчук прозвітував про роботу  у міжсесійний період  районної ради. У ході пленарного засідання було розглянуто 29 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.
 
На сесії доповідав начальник управління економіки райдержадміністрації Бойко Василь Вікторович - «Про хід виконання програми економічного і соціального  розвитку району на 2017 рік», слухали доповідь директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району Куржос  С.Г.– «Про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району.
 
Затверджено ряд бюджетних питань. Відповідні рішення були прийняті і по земельних питаннях - затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
 
У ході цієї сесії депутати також прийняли і затвердили  звернення до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області щодо роз’яснення ситуації з виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини