В рамках проекту ЄС продовжується виконання будівельних робіт з реконструкції міні-цеху в Томашпільському районі

 
7 лютого виявився по-дитячому пригодницьким та активним для команди проекту і колективу будівельного майданчику. 
День розпочався із засідання команди проекту, під час якого було вирішено поділитись розробленими інформаційними матеріалами з іншими проектам, що мали фінансову підтримку  ЄС та направлені на розвиток кооперації, а саме  до  П’ятихатської районної ради Дніпропетровської області (проект «Розвиток молочного тваринництва і низька продуктивність сільськогосподарських ринків») та  управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА (проект «Створення Центру розвитку багатофункціональних кооперативів»).  Всього заплановано передати 600 буклетів та 400 флаєрів.  Це  вже не перша акція команди проекту з поширення напрацьованого досвіду. Раніше Гижко Наталія, керівник проекту надала інформаційні матеріали департаменту АПК Вінницької області, з яким активно співпрацює проект.
Цього дня Дмитро Коритчук, голова Томашпільської РР, Наталія Гижко, координатор проекту спільно із  Віталієм Куртенко, головним інженером підрядної організації ПП «Техпробуд» та Дмитром Пилипчуком, інженером з технічного нагляду відвідали будівельний майданчик.  Тут члени робочої групи перевіряли якість виконання робіт, обговорювали подальші дії та готувались до приїзду машини з будівельними матеріалами.
Складні погодні умови та рельєф не дали можливості доїхати вантажному транспорту. Враховуючи стан дороги було вирішено залучити менш габаритний транспорт та здійснити перевезення будівельних матеріалів за 3 рази.  
Участь в перевантаженні  та перевезенні будівельних матеріалів приймав весь колектив будівельного майданчику. 
Для отримання додаткової інформації про проект, будь ласка,  контактуйте з:  пані Наталією Гижко, керівником проекту ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району»., e-mail: tommilkua@gmail.com, tel.: +38 (069) 7313569
 
 Загальна інформація:
Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських  господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» розпочав свою діяльність 12 вересня 2014 року. Термін реалізації проекту становить 30 місяців, а сума фінансування проекту складає більше як €477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», з яких 90% коштів виділяє Європейський Союз, 10 % - Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО "Регіональний центр транскордонного співробітництва "Єврорегіон Дністер". Більш детально: www.tommilk.com та http://goo.gl/C9xg4r
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини