На Томашпільщині тривають роботи з благоустрою

 
Завдяки злагодженій роботі працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, пенсійного фонду, соціального захисту,  ряду установ та організацій району цього тижня  було чимало зроблено в рамках впорядкування придорожніх територій району.
 
Нагадаємо, що роботи з благоустрою території району проходять вже протягом місяця. За цей час участь у толоках взяли майже 1000 чоловік, в тому числі учні  загальноосвітніх шкіл, а також міський, селищний та сільський актив.
 
Приділяється увага впорядкуванню вулиць, майданів, парків, скверів, лісосмуг, кладовищ. Фарбуються паркани, проводиться ремонт спортивних, дитячих та господарських майданчиків. Ліквідовуються стихійні сміттєзвалища, очищаються від сміття береги водойм.
 
Особлива увага благоустрою пам’ятників загиблим воїнам, пам’ятних знаків жертвам голодомору, впорядкуванню кладовищ. 
На цьому роботи з благоустрою території району не закінчуються. Всі бажаючі можуть долучитися до благоустрою району. Адже багато корисних справ можна зробити, об’єднавши зусилля. Один з перших кроків – не вивозити сміття в лісосмуги. Прибираючи своє подвір’я, не слід смітити поруч. Тільки разом ми зможемо зробити Томашпільщину чистішою та привабливішою територією.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини