Відбувся районний легкоатлетичний пробіг присвячений «Міжнародному Олімпійському Дню»

 
31 травня в смт. Томашпіль відбувся районний легкоатлетичний пробіг присвячений «Міжнародному Олімпійському Дню», Міжнародному Дню захисту дітей та Дню Європи.
 У відкритті змагань взяли участь  перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук та заступник голови районної ради Лариса Нароган, привітали усіх присутніх з початком змагань, побажали всім успіхів, радості, бадьорості та сили духу, впевненості у перемозі. При цьому відзначили, що такі заходи пропагують здоровий спосіб життя, виховують взаєморозуміння, дружбу.
«Олімпійський день – це можливість кожного долучитись до олімпійських цінностей та ідеалів олімпійського руху», - зазначив у своєму виступі Віктор Ставнійчук. 
В змаганнях взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів, підприємств, установ, організацій району, разом  біля 1 тис. учасників.
Учасники змагались в 8 вікових категоріях на різних дистанціях: діти – старша вікова група, 1-2 класи, 3-4 класи, 5-6 класи, 7-8 класи, 9-11 класи,  старші учасники віком 19-35 років,  36-50 років та пробіг дорослих на відстані 5 км.
Після завершення змагань переможцям та призерам було вручено грамоти та пам`ятні призи, а найменші учасники забігу крім грамот отримали ще й солодощі.
Спонсорську допомогу на придбання призів та нагород надали генеральний директор ТОВ «АК «Зелена Долина» Юрій Мороз, приватні підприємці Сергій Тімков, Василь Ткаченко, Сергій Мороз, Ася Чорна та Валерій Білоус.
Приємно посідати призові місця. Але всі учасники заходу зійшлись в думці, що задоволення від спілкування, відчуття дружньої підтримки та командного духу значно дорожчі за „олімпійське золото”.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"

 

 

 

Всі новини