В с.Олександрівка відбулись сходи громадян

18 березня в с.Олександрівка  в  сільському будинку культури зібрались жителі, яким небайдужий розвиток громади -  про свою роботу звітував голова села Василь Чувпенюк.  Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, начальник  УПСЗН РДА Тетяна Дідик та заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз. 
Очільник району Олександр Закорченний прозвітував про роботу районної влади за минулі п’ять років, зупинився на окремих показниках розвитку району,   обговорив з селянами план перспективного розвитку села  на 2019-2021 роки, дав відповідь на запитання.
 На  ряд запитань щодо субсидіювання, монетизації, порядку оплати комунальних платежів, індексації та перерахунку  пенсій, що виникали у сільчан,  відповіли та надали окремі роз’яснення Тетяна Дідик та Валентина Чорногуз. 
У своїй доповіді сільський голова розповів про роботу сільської ради у 2018 році, окреслив коло роботи  в поточному році, поділився планами на майбутнє. Крім питань, актуальних для жителів всього району – стан доріг, освітлення вулиць,  жваво обговорювали питання транспортного сполучення, зокрема сільчани піднімали питання про можливість утворення маршруту до м.Вінниці   через Олександрівку, про продаж квитків на автобус з обласного центру до населеного пункту тощо.  
 
 
 
Всі новини