Проведено правовий просвітницький захід у рамках Всеукраїнського тижня права

Щороку в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права, під час якого відбуваються заходи, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення.
В рамках Всеукраїнського тижня права з 10 по 14 грудня 2018 року в Томашпільській районній філії Вінницького обласного центру зайнятості заплановано проведення інформаційних семінарів для безробітних громадян, де  розглядатимуться питання щодо додержання прав людини, зокрема, прав неповнолітніх в трудових відносинах, гендерної рівності, права жінки в трудових відносинах, переваг офіційного працевлаштування.
Так, 11 грудня 2018 року заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг Томашпільської районної філії Вінницького ОЦЗ Ларисою Зарванською спільно з головним спеціалістом відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Юлією Заведією, головним спеціалістом відділу підтримки та розвитку інфраструктури Валерієм Верестуном Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та начальником відділення офіцерів запасу та кадрів Томашпільського військового комісаріату Олександром Голоднюком проведено семінар та надано індивідуальні консультації незайнятим громадянам.   
Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Томашпільської районної філії поінформувала присутніх про стан місцевого ринку праці, перспективи їхнього працевлаштування, зокрема шляхом стажування безпосередньо на робочому місці, можливості участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру.
Спеціалісти Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги ознайомили присутніх з можливістю  отримання безоплатних послуг з  правової допомоги, питаннями  реалізації міжнародно-правових стандартів у сферах захисту прав людини та їх основних механізмів.
Начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Томашпільського військового комісаріату  розповів про військову службу за контрактом.
 
Заступник директора- начальник відділу
надання соціальних послуг Томашпільської
районної філії Вінницького ОЦЗ, Л.Зарванська
 
 
 
 
Всі новини