Привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 
У третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. З цієї нагоди в районній державній адміністрації сьогодні, 20 березня відбулись  урочисті заходи. На свято запросили працівників комунальних підприємств району, приватних підприємців, які надають різноманітні побутові послуги населенню.
Привітали людей, від щоденної праці та професіоналізму яких залежить затишок і комфорт наших домівок, чистота та ошатність вулиць, забезпечення нормальної життєдіяльності громади, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук та заступник  голови районної ради Лариса Нароган.
Керівники висловили слова подяки працівникам житлово-комунальних підприємств та зазначили, що сфера житлово-комунальних та побутових послуг є одна з найважливіших соціально значимих складових економіки. Вона визначає комфортність життя людей і, як наслідок, їх соціальне самопочуття.
 «Кожний з присутніх у залі працівників докладає максимум зусиль для забезпечення порядку в нашому районі, населених пунктах нашої громади, стабільного і безперебійного водопостачання, комфорту й затишку в оселях, підвищення якості побутових послуг, розширення їх асортименту, – звернувся до присутніх у залі Віктор Ставнійчук. –  Упевнений: спільними зусиллями ми зможемо й надалі сприяти комфортному життю наших громадян. Щиро зичу вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного добробуту, благополуччя й вагомих професійних здобутків!»
З нагоди  професійного свята, за вагомий особистий внесок у розвиток галузі,  високу  професійну майстерність, добросовісне ставлення до обраної справи кращих працівників було нагороджено Подяками Томашпільської районної державної адміністрації і районної ради.
 

 

 

 

 

 

Всі новини