Відбулось святкування 25-ї річниці Незалежності України

  22 серпня відбулось святкування 25-ї річниці Незалежності України. Святкування почалось із урочистої ходи на чолі з керівництвом району та закордонних гостей з міста Ельблонг республіки Польща. До підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку були покладені квіти та вінки. Саме тут, у центрі селища, і розпочалися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. Право підняти жовто-блакитне полотнище національної святині надали учасникам антитериристичної операції. Делегації трудових колективів району  поклали корзини з квітами до меморіалу слави та пам’ятної стели «Герої не вмирають!».
  З вітальними словами звернувся до присутніх голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний: «Від усього серця вітаю Вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Це не просто День народження держави. Це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Нова доба відкриває нові можливості та перспективи для кожного з нас. Ми маємо створити такі умови життя, які були б гідні громадянина України. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього - обов’язок кожного з нас. Тож нехай потужне джерело народного прагнення до волі, натхнення, незламний оптимізм,  творча будівнича енергія будуть прикладом для кожного з нас у справі служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її добробутом, процвітанням та благополуччям. Слава Україні!». 
  Відповідно до рішення 7 сесія районної ради голова районної ради Дмитро Коритчук  вручив Почесну відзнаку «За заслуги перед Томашпільщиною» Закорченному Олександру Григоровичу - голові районної державної адміністрації.
  Уже стало доброю традицією в нашому районі віддавати шану кращим працівникам сільського господарства, промисловості, освіти та охорони здоров’я, трудовим колективам, які своєю працею прославляють наш край, і занесені на районну дошку пошани «Праця та звитяга Томашпільщини». Кращим трудівникам та колективам Томашпілля було вручено відповідні свідоцтва.
  Грамотами районної державної адміністрації та районної ради було відзначено чималу когорту працівників установ, організацій районів: виробничників та аграріїв, освітян та медиків…
  Далі урочистості продовжилися на імпровізованій сцені біля приміщення районної ради, де з святковим концертом виступали артисти району.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
Всі новини