Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє:

У зв’язку з проведенням монетизації частини зекономлених субсидій передбачено грошову виплату енергоощадним родинам за 100 кубів газу, що становить 695 грн. 70 коп., та 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.
Списки осіб, у яких зазначаються відповідні суми невикористаної субсидії, організації – надавачі послуг подали до управління праці  та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації.
Також зазначені списки є в об’єднаних територіальних громадах та сільських радах.
Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде в період з 1 липня по 1 вересня 2017 року подати заяву до сільських рад, об’єднаних територіальних громад або управління праці та соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься  виплата грошової винагороди за енергоефективність.
В заяві також має бути вказано: прізвище, ім’я, по-батькові заявника – субсидіанта; серія та номер паспорта; номер ідентифікаційного коду ; номер особового рахунку відкритий у банківській установі та назва банківської установи або через поштове відділення.
Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути  уже  відкритим.
За довідками звертатися до сільських рад, об’єднаних територіальних громад та управління праці та соціального захисту населення за телефонами: 2-10-87; 2-21-81; 2-23-04.     
 
Всі новини