Відправили черговий гуманітарний вантаж бійцям ОСС

  14 грудня в черговий раз з Томашпільщини до м.Вінниця, а далі – на Схід України вирушило вантажне авто з гуманітарною допомогою для військово- службовців, які беруть участь в операції об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.
Було зібрано чималу кількість продуктів харчування, консервації, цукру, олії, води, картоплі, крупи, наборів засобів особистої гігієни, теплого одягу, - те, що постійно так потрібно бійцям. Загальна вага відправленої продукції становить 1,5 тонни.
   У формуванні вантажу взяли участь майже всі сільські ради, найактивнішими були жителі сіл Жолоби, Високе, Стіна, Олександрівка, Вила, Пеньківка, Липівка, Кислицьке та Пилипи-Борівські. Доставка вантажу до пункту збору у м.Вінниця здійснювалася за сприяння ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина».
   Нехай тепло наших душ зігріває воїнів зимовими холодами, нехай якнайшвидше повернуться вони до своїх родин живими і неушкодженими. І  щиро дякуємо всім тим, хто не шкодує ні часу, ні коштів на допомогу бійцям. Адже тільки об’єднавшись, ми зможемо зупинити ворога.
 
 
Всі новини