Велика подяка за надання фінансової підтримки

Підходить до завершення період проведення весняно-польової кампанії, яка була досить важкою в умовах карантину. Однак, аграрії Томашпільського району об’єднали свої зусилля та знайшли можливість надати благодійну допомогу медичним закладам району для боротьби з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID–2019.
 
Районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність членам Томашпільської районної асоціації фермерів та приватних землевласників «Злагода» (Осипенко С.В.), за кошти яких для комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня» закуплено 10 захисних костюмів на суму 7 500 грн. та лікарський препарат «Біовен Моно»  в кількості 400 мл. на суму 17 598,76 грн.
Зокрема, благодійну допомогу надали:
ФГ «Відродження» с.Стіна (Сауляк С.П.) – 4 700 грн.
ФОП Сідак А.І. – 2 500 грн.
ФГ «Миколаївське» (Осипенко М.І.) – 1300 грн.
ПП «Росинка Агро» (Слюсарчук О.В.) – 5 000 грн.
ФГ «Родюча нива – 2013» (Патраманський О.О.) – 700 грн.
ФОП Давидчук В.І. – 500 грн.
СФГ «Славутич» (Осипенко С.В.) – 8 548 грн.
ФГ «Родюча нива 2014» (Загроцький С.М.) – 350 грн.
СФГ «Струмок» (Перейма Г.Д.) – 1 000 грн.
 
Крім того, комунальне підприємство «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» отримало благодійну допомогу від ФГ «Славутич» (Осипенко C.В.) – 10 захисних костюмів на суму 7 500 грн.; 
 
Враховуючи актуальність даного питання Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем району і розуміння непересічної важливості економічного життя.
ЩИРО ВДЯЧНІ ВАМ ЗА ДОПОМОГУ!
 
Голова  районної державної
адміністрації    
О.ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини