Сформовано новий склад Громадської ради при РДА на 2018-2020 роки

13 лютого 2018 року в малому залі засідань райдержадміністрації відбулись установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради. Участь в установчих зборах взяла голова ініціативної групи, заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, керівник апарату РДА Віктор Калась, представники ІГС. Відкриваючи засідання установчих зборів Н.І. Бандиш розповіла про роботу ініціативної групи та проведені засідання. Зазначила про оприлюднені на офіційному веб-сайті райдержадміністрації та в районній газеті «Томашпільський вісник» підготовлене ініціативною групою повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості про склад ініціативної групи, електронну адресу та номер телефону відповідального. Членами ініціативної групи було здійснено розгляд заяв від представників інститутів громадянського суспільства поданих для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Томашпілській  райдержадміністрації, які надходили до 9 лютого 2018 року. Зокрема, до ініціативної групи надійшло 12 заяв від інститутів громадянського суспільства.
Під час проведення засідання було обрано робочі органи установчих зборів (лічильну комісію, голову ГР, заступника голови ГР,  секретаря).
Визначено кількісний склад  нової громадської ради при райдержадміністрації. Після висловлення позицій представників інститутів громадянського суспільства  проведено голосування по кожній з висловлених пропозицій. Учасники установчих зборів проголосували за те, щоб до нового складу громадської ради при Томашпільській райдержадміністрації увійшли 11 представників інститутів громадянського суспільства, які подали заяви для участі в установчих зборах.
Отже, учасниками зборів було вирішено обрати громадську раду та керівні органи у такому складі:
 
Громадська організація «Військово-спортивний клуб «ГАРТ»
ВОДЯНЮК
СЕРГІЙ ФЕДОРОВИЧ
(голова  ГР)
Відокремлений підрозділ громадської організації «Українське об’єднання  учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Томашпільському районі
ЖМУД
СЕРГІЙ
ВОЛОДИМИРОВИЧ
(заступник голови  ГР)
Районний комітет профспілки працівників закладів культури
ЧОРНА
ГАЛИНА
ПЕТРІВНА
(лічильна комісія)
Томашпільська районна спілка ветеранів війни в Афганістані
ГОЛОТЕНКО
ВОЛОДИМИР
ОЛЕКСАНДРОВИЧ
(лічильна комісія)
 
Спілка підприємців Томашпільського району
ТІМКОВ
СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ
 
Томашпільська районна громадська організація допомоги та захисту інвалідів «Вікторія»
КРУШЕЛЬНИЦЬКА
ГАЛИНА
СЕМЕНІВНА
Районна рада профспілки працівників освіти і науки
МАЗУР
НАДІЯ
ГРИГОРІВНА
Томашпільська районна  рада Організації ветеранів України
СТРОМИЛО
САФРОН
ЄФРЕМОВИЧ
 
Томашпільська районна рада жінок України
ПОПЕРЕЧНА
ЛЮДМИЛА
АНАТОЛІЇВНА
Томашпільська районна громадська організація «Союз Чорнобиль України»
ГУДИМА ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ
Томашпільська районна федерація футболу Вінницької області
СЛОБОДЯН ГРИГОРІЙ ВІКТОРОВИЧ
 
Результати голосування запротокольовано робочими органами установчих зборів, на підставі чого буде підготовлено розпорядження голови райдержадміністрації щодо затвердження складу громадської ради при райдержадміністрації.
Положення про Громадську раду та Регламент взято на опрацювання та вирішено затвердити на першому засіданні, яке відбудеться на початку березня 2018 року.
 
 
 
 
 
 
Всі новини