Відбувся урочистий захід до Дня захисника України.

  Сьогодні у переддень свята у районному будинку культури відбувся урочистий захід до Дня захисника України. Захід розпочався хвилиною мовчання, якою вшанували пам'ять як героїв, що віддали своє життя заради спасіння рідного краю, так і інших воїнів, що, захищаючи Батьківщину, залишили по собі тільки спогади. Корзини квітів, було покладено до Пам'ятної дошки та Меморіалу Слави, чим вшановано пам'ять героїв АТО, Небесної сотні та воїнів визволителів у роки Великої Вітчизняної війни.
  Зі святом усіх присутніх привітав голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, побажавши їм миру, благополуччя і достатку, та, зокрема, зазначив: "14 жовтня - це свято мужності. Цей день немовби об'єднує цілі століття, поєднує діяння як славних полководців минулого, так і сьогодення". Також очільник району закликав молитися за єдність, міцність, цілісність України, захищати її, плекати традиції українського народу.
  Після вітань відбулася церемонія нагородження подяками синів Томашпілля, патріотів та захисників своєї Батьківщини - учасників антитерористичної операції.
  Святковий захід було продовжено концертом  від працівників районного будинку культури. 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
Всі новини