Робочий візит народного депутата в Томашполі

  Уже стали традиційними зустрічі депутата Верховної ради України Івана Спориша зі своїми виборцями. Люди звикли, що, озвучивши парламентарію свої болі та проблеми, отримають допомогу та сприяння в їх вирішенні. Тому й ідуть з надією на прийом до Івана Спориша, пишуть особисті та колективні письмові звернення. От і нещодавно народний обранець у своїй громадській приймальні зустрівся з жителями Томашпілля. Більшість прохань-запитів стосувалися матеріальної допомоги на лікування онкохворих. Також просили люди депутата посприяти в працевлаштуванні, "розрубати гордіїв вузол" у ситуації з безкоштовним перевезенням пенсіонерів у міжміському транспорті. Звернулися до свого земляка і жителі Комаргорода, прихожани місцевого храму та його настоятель отець Георгій, з проханням допомогти фінансово у здійсненні ремонтних робіт святині.

  Відвідав у той день Іван Спориш також НВК "Томашпільська загальноосвітня школа-гімназія", де разом з головою райдержадміністрації Олександром Закорченним, начальником відділу освіти Любов'ю Мокрак та директором навчального закладу Павлом Антонишиним     оглянув приміщення автокласів. "Нещодавно за сприяння Івана Дмитровича з державного бюджету було виділено майже 2,5 млн. грн. Ці гроші необхідні, аби завершити добудову, здійснити зовнішні та внутрішні ремонтні роботи та ввести в експлуатацію будівлю, де учні старших класів зможуть навчатись автосправі й отримувати водійські права", - зазначив очільник району. 

  Цікаво та змістовно відбулося спілкування працівників освітнього закладу та учнів-старшокласників з народним депутатом Іваном Споришем. Вони озвучили не лише освітянські тривоги, а й проблеми, які хвилюють усіх жителів України. Субсидії, мізерні зарплати та пенсії, працевлаштування молоді - ці та багато інших важливих питань порушили в той день учасники зустрічі.

Тетяна ЮЗВАК

Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"

 

 
Всі новини