Взяли участь в обласному форумі з нагоди Дня усиновлення

26 вересня 2018 року відбувся обласний Форум з нагоди дня усиновлення, який пройшов у формі художнього звіту про проведену роботу. В цьому році 10 років з того Дня як свято усиновлення було запроваджено на державному рівні. Тож, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Дорош Тетяна Станіславівна  проаналізувала, які ж результати  праці батьків-вихователів, опікунів, усиновителів,  державних службовців, всіх тих, які основним пріоритетом у свій час поставили завдання - розвиток сімейних форм виховання. За ці роки багато батьків були нагороджені державними нагородами.
Делегацію з Томашпільського району очолила Бандиш Наталія Іванівна, заступник голови районної державної адміністрації.  До складу делегації ввішли прийомні батьки, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, опікуни, піклувальники, в також працівники  служби у справах дітей райдержадміністрації, інші посадові особи, які дотичні до питань охорони дитинства.
Учасники Форуму  були вражені кількістю батьків-вихователів, усиновителів, прийомних батьків, осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які прийняли участь у захисті нашої держави на Сході країни та, маючи імунітет, були учасниками антитерористичної операції. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять всіх загиблих і мовчки подякували тим, хто живий стояв і стоїть на сторожі миру.
Окрім того, в залі прозвучали розповіді-враження дітей, які були усиновлені, виховувались в дитячих будинках сімейного типу зі словами вдячності батькам. Виступали також батьки, які ділились успіхами і проблемами.
 
 
 
 
 
 
Всі новини