Найсильніші з найсильніших!

15 серпня на районному стадіоні «Колос» відбулася завершальна гра чемпіонату області з футболу сезону 2019-2020 років серед команд вищої ліги – найсильніших команд Вінницької області СК «Томашпіль» та «Факел» Литовець.
Перед початком гри заступник голови обласної асоціації футболу Ігор Павленко та заступник голови районної ради Лариса Нароган виконали почесну місію та вручили пам’ятний кубок чемпіонів, медалі та грамоти обласної асоціації футболу команді СК «Томашпіль» та її гравцям. Адже ще до завершення останнього туру ігор наша команда за найбільшою кількістю очок визнана найсильнішою, і тому, незалежно від результату даної гри, стала чемпіоном області.
Було також вручено ряд відзнак меценатам-спонсорам, які давали постійну фінансову підтримку команді впродовж футбольного сезону 2019-2020 років. На особливу вдячність заслуговує тренер команди Валентин Кучковський. Завдяки його організаційній роботі команда здобула такі високі показники.
В черговий раз чисельних вболівальників гравці команди СК «Томашпіль» порадували майстерною грою, перегравши команду суперників з рахунком 4:0.
Всім гравцям команди було вручено подарунки від районної державної адміністрації та районної ради. 
 
Щиро вітаємо наших футболістів, бажаємо подальших успіхів і досягнень!
 
 
Всі новини