Провели робочу нараду

 
Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли заступник голови районної ради Лариса Нароган,  керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з підсумками проведених змагань з волейболу, футзалу та пауерліфтингу, що минулими вихідними проходили на базі РДЮСШ та в обласному центрі. 
Головний лікар РМЦ ПМСД Віктор Затирка зазначив про активну підготовку фахівців центру до поетапного впровадження в життя медичної реформи, зокрема – реєстрації хворих, заповнення декларацій про вибір лікаря первинної медичної допомоги тощо.
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх зазначила що наразі в відділі поводиться робота з створення в районі інклюзивно-ресурсного центру, щоб забезпечити права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2-х до 18-ти років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.
Начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик ще раз проінформувала присутніх про те, що з 1 січня 2018 року набула чинності нова норма Постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування”, яка у першу чергу стосується споживачів, які отримують субсидії,   пільги.  Новий документ суттєво зменшує соціальні нормативи на електроенергію для населення. Тож у січні всім отримувачам субсидії зроблять перерахунок. 
По завершенні засідання заступник голови районної ради Лариса Нароган повідомила що  на 6 лютого 2018 року заплановано проведення  24-ї позачергової сесії  Томашпільської районної ради  7 скликання.
 
 
 
 
 
Всі новини