Провели робочу нараду

Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом голови РДА Олександра Закорченного. Участь у зібранні взяли голова районної ради Дмитро Коритчук, заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, заступник голови районної ради Лариса Нароган,  керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- в.о. директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян;
- головний спеціаліст  служби у справах дітей Томашпільської РДА Оксана Біжан;
- в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Василина Кравчук;
- головний лікар Томашпільського РМЦПМСД Віктор Затирка;
- головний редактор РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Катерина Беріл.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний. 
Голова районної державної адміністрації О.Закорченний зазначив про важливість  виконання усіх заходів щодо забезпечення до  кінця року виконання усіх місцевих бюджетів, виплати заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетних установ та недопущення простроченої заборгованості з вказаних видатків, повного використання субвенцій з Державного та обласного бюджетів, що отримуються у 2017 році, а також коштів державного фонду регіонального розвитку та інше. Також було обговорено питання щодо відзначення в районі Дня  вшанування учасників ліквідації наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС  та підготовки заходів до проведення  в районі новорічних свят. На порядку денному стоять питання щодо  участі хорових колективів району в  всеукраїнському фестивалі  хорового мистецтва на честь Леонтовича та поїздки дітей учасників бойових дій в аквапарк в м.Хмелницький за сприяння Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО.
Разом з цим керівники району привітали із перемогою у Чемпіонаті Світу GPF з пауерліфтингу, що 18 листопада 2017 року проходив в спорткомплексі «Хвиля» м. Київ, та здобуттям  золотої медалі томашпільчанина Олега Бермеса.  «Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для юних жителів району, адже фізичне виховання - це здоров’я нації, спорт дає не  тільки здоров’я – він гартує характер та волю» ,- зазначив у своєму вітальному слові Олександр Григорович. 
Заступник голови районної ради Лариса Нароган повідомила присутніх про заплановану здачу крові небайдужих томашпільчан 18 грудня  в м. Вінниці для хворих діток обласної клінічної лікарні напередодні свята Святого Миколая. 
 
 
 
Всі новини