Велика подяка аграріям Томашпільщини за надання фінансової підтримки

Районна державна адміністрація, напередодні Великодніх свят, вітає та висловлює щиру вдячність аграріям Томашпільщини, які у цьогорічних важких умовах проведення весняно-польових робіт, знайшли можливість надати благодійну допомогу у боротьбі з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID–2019 для забезпечення медичних закладів району та  Територіального центру соціального обслуговування ОНГ засобами захисту, деззасобами, медикаментами, тест-системами для виявлення коронавірусної інфекції, овочами, тощо.
Зокрема:
- комунальне підприємство «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав благодійну допомогу від ФГ «Агат Поділля» (Калинчук О.М.) у сумі 10 000  грн. та ФГ «Славутич» (Осипенко В.Г.) – багаторазові костюми на суму 7 500 грн.; 
- комунальне некомерційне підприємство «Томашпільська центральна районна лікарня» отримало благодійну допомогу, а саме: СТОВ «Липівка» (Мельник С.М.) у сумі 54 000 грн., ТОВ «Зернопродукт МХП» (Романюк В.В.) – 18 000 грн., СТОВ «Кряж і К»  (Дабіжа В.М.) – 15 000 грн., ПСП «Перемога» (Спориш І.Д.)  - 10 000 грн., ФГ «Август» (Август В.А.) – овочі на суму 5 000 грн.
- Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району для харчування пацієнтів соціальної лікарні та формування продовольчих наборів для осіб похилого віку отримав благодійну допомогу від ТОВ «Торговий Дім» «Фінпром»  на суму 10 000 грн. та рослинну олію на суму 1500 грн., а також овочі від ФГ «Август» (Август В.А.) – на суму 4 800 грн.
 
Враховуючи актуальність даного питання, яка зростає у зв`язку із погіршенням ситуації з поширення коронавірусу у світі та в Україні, Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем району і розуміння непересічної важливості економічного життя.
ЩИРО ВДЯЧНІ ВАМ ЗА ДОПОМОГУ!
 
Голова  районної державної
адміністрації    
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ
 
Всі новини