Районний центр зайнятості інформує:

         20.02.2017р для безробітних Томашпільського районного центру зайнятості проведено інформаційний семінар на тему: «Легальна зайнятість. Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій», в якому взяло участь 30 безробітних.
Задля допомоги пошукачам роботи у розвитку вміння поводити себе в надзвичайних ситуаціях, формування уявлення про причини їх виникнення, наслідки, права та обов’язки людини під час надзвичайних ситуацій та в період ліквідації їх наслідків, розвитку навичок самозахисту та взаємодопомоги, прищеплення бережливого ставлення до власного здоров’я та життя на захід запросили інспектора групи організації заходів цивільного захисту та надзвичайних ситуацій  Томашпільського РС УДСНС України у Вінницькій області, лейтенанта служби цивільного захисту Мельника Максима Федоровича.
Фахівець з профорієнтації Томашпільського районого центру зайнятості -  Горбенко Катерина Анатоліївна ознайомила безробітних з поняттям легальної зайнятості , перевагами офіційного працевлаштування та соціальними гарантіями. Максим Федорович надав рекомендації щодо дій населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті, у місцях масового перебування людей, під час раптового руйнування будівель та споруд, у приміщенні будівлі.
На завершення заходу Максим Федорович наголосив, що кожен громадянин, який опиниться у надзвичайнійситуації, зобов’язаний проявляти стриманість, особистим прикладом здійснювати вплив на оточуючих, а також - за необхідності запобігати випадкам порушень законності.
 
  Провідний фахівець 
    з профорієнтації                          Горбенко К. А.
 
 
 
Всі новини