Провели робочу нараду

27 листопада, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- в.о. директора  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська;
- начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян;
- головний спеціаліст  служби у справах дітей Томашпільської РДА Оксана Біжан;
- в.о. головного лікаря Томашпільського РМЦПМСД Віктор Затирка;
- головний редактор РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Катерина Беріл.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про проведену роботу,  підведено підсумки роботи за минулий тиждень та визначено основні завдання  на поточний.  
Зокрема на порядку денному стоять питання щодо проведення в районі творчого звіту колективів на предмет підтвердження  звання «Народний аматорський колектив» та творчого вечора відомої фольклористки Зої Зосимівни, завершення добудови та реконструкції районного будинку культури та музею ім І.Черняховського. Разом з цим на постійному контролі знаходиться питання субсидіювання населення, робота з сім’ями району, що опинились в складних життєвих обставинах, проведення оздоровлення дітей з багатодітних малозабезпечених родин. Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з спортивними досягненнями району за підсумками змагань минулого тижня та зазначив, що на 6 грудня  2017 року запланована чергова поїздка 4-х дітей з пільгової категорії сімей  на оздоровлення і відпочинок в міжнародний дитячий центр  «Артек» м.Київ.  В.о. головного лікаря Томашпільського РМЦПМСД Віктор Затирка зазначив, що з 1 грудня 2017 року в ЦРЛ заплановано відновлення  роботи флюрографічного кабінету.
По завершенні засідання Наталія Бандиш підвела підсумки засідання, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 
 
 
 
Всі новини